Akhirnya....

Tahun demi tahun, aku 'terpakse' nak kena ikut sukan sch
setiap tahun ade je buat sukan, then kena pergi buat latihan sukan tuu -.-'
dari aku tadika smpai lahh skrg form 5. argghh, shit man ( ! ) 

tahun nie tahun last aku na pergi buat latihan rumah sukan, merentas desa bagai..
rase mcm bebas sngt doe, hehe. lepas neh xde la na pikir mane port ntuk fly sch. haha

lepas neh jarang laa aku jumpe padang, silap silap aku pulak same heboh nak main lari lari 
kat padang madzin tuu. hee :D

okayy, mase untuk focus kan kat Mr.SPM. amboii, manis nye ayat.. hahaha
*terase keinsafan diri timbul dengn terbuka lak mak cik oiii c(:

rase mcm na pergy tuition pule, tapi kalau boleh tempat tuu ade ramai awek laa. baru boleh blaja dngn jayanya. hahahaha.


*kan hebad aku study kat rumah mcm neh punya bnyk buku. neh ta, buku sume tinggal bawah meja. 
hebad ta sayeee? woot woottt :))







No comments: