Honeymoon

muka nak khusyuk je bile nga main computer, kan kan? mcm korg gak :D
bila aku tengah main computer, sume bende aku xkesah.
lapar ke, haus ke, mak aku panggil ke..
mcm ta dengar je time tuu, nak nak kalau ada story hot gile kat blog. memg confirm, 
kerusi tuu mesti panas. hahahaha.

mase hari cuti hari tuu, tengah tengah aku khusyuk denga lagu and layan game kat PC,
 ada pulak sore sore sumbang dtg dari arah blakg, 
memg kalau korg dengar pun memg panas je hati. membuak buak and mendidih hati. hahaha
rase mcm na sound je dia balik, grr

story dia mcm neh, mase cuti tuu aku main PC daripde tengh hari smpai ke maghrib.
then mesti laa ada org na guna gak, neh takk..
manjang muka aku jerr pakai. smpai na meletup aku rase PC aku tuu. hehe

yelaa, aku xmcm korg.. pakai lappy gempak gempak.
PC korg pulak mahal mahal. aku neh ape ade, PC kayu tuu jer ade.
pakai lame sikit hang, lag. haha, pikir na belasah jer computer tuu :)

yang aku ckp ada sore sumbang tuu sebenarnye abg aku yang sound.
ada pulak dia ckp macm neh;

Bro : weiii, tahun neh bukan mase na honeymoon kayyyy! tahun neh kau na SPMasek muka kau je pakai, xreti nak study?

perggghh, tersentap + tersentak aku mase tuu.
elok elok tengah na click mouse langsung ta jadi. haha.
*beku japp.

dia sound lagii, perghhh memg hot dah aku neh. hahaha

Bro : aku nak kau tutup skrg PC tuu, tahun neh bukan time honeymoon kau dahh. 

grrr, aku terpakse akur dengn perintahnyaa. hahaha
then aku tutup je PC tuu dngn perasaan hangin and menyirap. 
agaknye kalau dia kluar je rumah lepas tuu, memg dah set kat otak aku neh yang aku nak hentak keyboard PC neh. nampknya kesabaran tuu menyelebihi ke pihak beta.
hahahahha.

then, smpai skrg honeymoon tuu kat dlm pale otak aku.
nak main PS or nak online pun mesti terpikir benda tuu. hahahaha.
*trauma lah sayeeee :D

No comments: