My druggggggggg :D

ni lahhh game paling fevret aku; GUITAR HERO III. agak macam bebal game neh bila letak level hard. game neh nak sedap pkai guitar khas dia, baru xde miss notes.memang layan gila babeng ahh game nehh, smpai kakak aku main pun mata xberkelip. hahaha. 


jari kena pantas gak bila mau main game neh. kalau stakat remote control korg cepat jahanam bila main game neh standard laa.
aku nye remote control tuu dah 4 kali tukar dah,
tekan mcm nak mmpus, tapi sepatah haram xkena. hahahaha
mcm yer yer je main, smpai mak aku bising 'apa laah kau tekan tuu din oii, kang rosak beli baru lagi' hahaha
yang kluar duit beli remote control baru bukan aku, abg aku nye. hohohoho.
BTW, game neh memg mencabar. xcaye test, ckp je xgune doe :D

No comments: