Nikmat Nescafe Yang Kencang

ramai org kata, kalau minum nescafe neh layan and tangkap feeling. memg ketagih laa kalau minum air tuu.
kalau boleh, sebelum nak tido malam pun nak kena secawan. punya laa taksub dah tahap gila bahangangg.
pagi petg siang malam hentak air nescafe.

tapii, kalau lah aku yang minum selalu mcm tuu, ntah laa. koma agaknya. hehe
sedgkan minum seteguk pun mcm nak pitam, nak kan lagi secawan. 
haihhhhhh, masuk wad nanti pulak. hahahaha.

11/2/2011
-tarikh tuu la aku paling phobia doe. segan tahap cipan berkubang dah-

citer nya mcm nehh, aku ngn cousin aku g rumah kawan dia. so,
 lepak lepak laa smbil mkn kueh and minum air nescafe.
nak taknak kena juge laa minum. org dah hidang, xkan nak mintak air lain. 

xtahannn, dua gelas beb aku shoot skali. lupe lak aku takleh minum nescafe.
minum punye minum, pale dah berat and tekak dah loya.

yang si cousin yang bebal neh pulak boleh bantai tengok crite Aku Masih Dara kat rumah kawan dia tuu. then, aku suruh dia balik gak.

Cousin : Jap ahhhhh, best neh tengok citer neh. 5 minit, 5 minit.

Aku : Pale habah hang, aku pening doe. xsehat neh. *ayat cover kat depan kawan ea. hehe

Cousin : Kau tido la dulu kat sofa tu dulu. nanti mesti hilang pening.

aku memg dah takleh tahan nak muntah bertambah lagi ngn pangai cousin aku tuu -.-'

Aku : Cepat sikit doee *muka mcm kucing cute mintak makan. bhaha.

Cousin : Dah nak habis dah citer neh, relaks luuu *padahal baru je 20minit start.

Aku : Kalau tak aku balik jalan kaki je, papehal kalau aku ta smpai rumah aku nnti. kau jawab la sendiri ngn bapak aku.

Cousin : Ok fine!

dah naik kete tuu, rase mcm nak muntah je. lagi 94% lagi. hee
agak takut je cousin aku tuh, dia berhenti kan laa kereta dia. 
takut kena muntah kat kereta dia.
memg kick nescafe dia. hahaha.

ade ke dia suruh aku muntah kat tepi jalan yang top.
dah laa bnyk kete. segan gila doe.
nak taknak muntah je la weii.

perghhh, terpakse menebal muke. yang mcm sial pangai budak budak motor.

Rider : woiiiiiiii, badang sial kat tepi highway. 

segan doeeee, yang teramat segan.
cousin aku siap nak record dari henset dia. ntah ntah dah masuk youtube. ahaha
top sekejap aku. 
hahahahahha.

motif citer neh ; kalau sape sape lepas neh nak payung aku air nescafe dan sewaktu dengannye, xpayah laa.
confirm aku akan muntah. hehe. payung laa coffee starbuck ke. muahahahaha.



No comments: