Selamat Tahun Baru Cina

sempena cuti tahun baru cina ni an an an, aku na tido puas puas. pegy mampos sama diaorg yang memekak kat luar tuu mintak teman kluar mane mane or ajak main bola :P baikk aku tido lagy baik, buat letih badan je. selain nak tido, tengok tv? aku cabar korg bukak tv skrang and then tengok channel ape yang best. confirm boring. so, lebih baik aku tido. kang time skolah xdpt tido memekak lak nak tido. papepon, Selamat Tahun Baru Cina. HIBERNATE dulu, zzzzzzz

No comments: