-SPM ouhhhhh SPM-

haihhh, pejam celik pejam celik sedar sedar aku dah 17 tahun. bangga la jugak coz jadi senior kat skolah. kat skolah tuu aku ngn kawan kawan aku tu bajet je gengster tapi sebenarnya baik hati, awwww. hahaha. kadang kadang rasa mcm nak bantai orang pun ada kat skolah, pikir kawan punya pasal. haha. okayy, mcm biasa sape yang dah lanjut usia ke 18 mesti dah amek exam SPM an an an?


 so,tahun neh aku penuh tekad da berazam untk dapatkan skurang kurangnya 6A pun cukup. malas nak kerek (blaja pun last minute pekebendenye hawau) hahaha. yang aku menyirap nye, kalau orang tanya 'kau form bpe?' aku jawablah; 'form5', sedap pale habah dia je ckp aku mcm form2. makk aii, sadisnyaaa. begitu macam dah habis skolah dia ckap aku form2. muahahaha.


 tapi an, aku tengok last year punya candidates macam yer yer. bukan main enjoy lagii, mengalahkan lepasan PMR lakk. nak nak akak aku, pergghhh. relaks je kat rumah online ler, tengok tv bagaii. yang aku form4 tahun lepas bukan main bapak aku suruh study lagi. haihhh -.-'' betul jugak ape bapak aku suruh, time PMR xna blaja pastu dapat result mcm hampeh je. pastuu baru nak nyesal n frust nonggeng. hahaha. menyesal tuu xlame, sekejap je. macam laa korang ta penah rasa? dalam dua tiga hari lingkup balik. hahahaha. 

so, SPM tetap SPM.. aku akan berusaha jugak apa yang aku targetkan. Sijil masa depan tuu beb, mampus aku na menjawab kat bapak aku kalau result macam nak taknak je. so, sape sape yang akn menduduki exam tahun neh, aku harap korgg bersungguh sungguh yerrrrrr. jngn awal tahun mcm good good je bersemangat, pastu tengah tahun hampehh. HAHAHAHA

            Looking at yourself in a mirror isn't exactly a study of life :D

2 comments:

Rockstar Chan said...

hehe.. bangga ye jadi senior..hehehe..

adinbeatles said...

yup, rasa diri dihormat doe. hehe