Thanks sangat sangat honey, tengah happy sangat niiiii. grr!


hari neh server tenett sngt laa plahan mcm siput oink oink :)  memg cukup hangin aku mse na guna tenett.
tak boleh nak buat tenang jap, loading dia mcm na download adobe photoshop. tuiiihhh.
memg dah meyumpah ranah aku kat rumah neh, hahaha.
nak load page yang kecik je dah mkn mase 20 minit, perghhhhhhh -.-"
nak je aku cmpak broadband tuu kat dlm tong sampah. kang langsung xdapat nak online. hahaha.
broadband ouhh broadband.

No comments: