HISTORY

Hola there! aku nak share ini shortie entry neh kat korang boleh? pasal UJIAN.

yeay yeayyy, ujian bulan March pun dah habis lame and skrg neh nak tunggu keputusannye pulak.
Baru dapat 6 papers jer. Yang lain cikgu otw na tanda. Bukan nak cakap ape lah kan. I got 5 A's doee.
Punya la riang giler, hahaha. Rase nak guling guling je kat class tadi. Satu lagi subjek ape?

JENG JENG JENGGGGGG..

..
..
..
..

SEJARAH laa, ape lagi. subjek kegemaran korang tuhh. HAHA
Nak tahu aku dapat ape? creadit kut? memg jauh bunyi nye.

ohhh man! aku dapat G, f *uck off ! hahaha. hebat tak ? :d:
* ED
Aku buat Esei sejarah macam yer yer panjang, dapat markah 4 jer -.-"
total itu ini, 35 marks! whoahhhhhh!

* dah form5 masih ta berubah, akibat daripada tengok TV yang kerap :D

No comments: