Sukan Temasya SMVDSMZ..


baru jer lepas petg tadi. arrrghhh, neh laa hari sukan paling boringggggggg aku penah dtg -.-" buat penat jer aku dtg, tahu tido kat rumah lagi baguuuiihh. dah mcm sukan sch rendah pule tadi, boring gile. haihhhh, nasib baik xpanas terik, suam suam kuku jer cuacanye. hee. ade pulak yang menganjing camera nikon, canon, olympus. berangin jer aku tengok budak budak neh. mentang mentang aku takde camera, sabar je laa. kalau ade nanti, aku pule menganjing kat diaorg. lens standard kat stadium nye. mcm slombong kapal nye lens aku bawak. hahahaha. ada pule yang dating dating, alaaaaaaaaaaaa budak baru na up la katekan. dah form5 lak tuu. orang lain bersukan korg dating. kalau best couple kat sch tu boleh la gak, neh ta. hahahaha. hari neh happy la gak coz xblaja, cekgu bengkel aku pulak heboh ngn rumah sukan dia. yang anak anak murid dia ape lagi, pesta ler kat bengkel. hahahaha. tahun 2011 neh tahun penutup bagi aku untuk tengok sukan sch neh. dah form5 la katekan, senior senior. hehehe. * baibai madzin, :')

No comments: