Tutorial Add LinkWithIn

:90: Apa itu LinkWithIn? Benda ni kiranya mcm ' shortcut '. Ia akan keluar korang punya post yang lama. Cuba lihat gambar ini. Mesti korang pernah tengok :65:



Korang mesti keliru kan mcm mane mau letak bende alah ni kan? Senang jer...

1. Klik di sini LinkWithin

Ia akan keluar paparan seperti ini >>

3. Isi maklumat yang perlu di isi. Then, klik kat Get Widget!
4. Step berikutnya, korang kena Install Widget. Benda tu tertulis dia ruangan atas sekali.
5. Akhir sekali, klik pada ADD WIDGET. Nanti dia automatik pergi ke bahagian Design. Pandai pandai lah korang nak letak kat celah mane sebb bende ni boleh dia alih-alihkan :)

Senang kan? Tutup mata pun boleh laa brader! wikiii wiikie. HEHE :face40:

No comments: