Kedai bertingkat-tingkat, rupa rupanya????

Rasa mcm nak bukak kedai laa, tapi saye baru 17tahun. Modal pun xda. Duit sekolah pun mak bekalkan. Silap silap nak beli pintu kedai pun pikir 2-3 kali. Hahaha. Itu bukan lah cita cita saya pun, just dlm perancangan jer. Ingat lah kan, saye nak bukak kedai baju laa. Semua design baju yang saye nak jualkan tu semua daripada hasil design saye sendiri. Hehehe. Agak agak kalau saye buat kedai baju saye tu mcm nie care ta?? *5 tingkat tuuuu :)

 Jeng Jengg Jengggg....


Tingkat pertama
Tingkat kedua
Tingkat ketiga

 Tingkat keempat
 

 Tingkat kelima
 


Bumbung nak tengok sekali tak? Hahaha. Takpayah laah kan? Kang dengan laman, toilet sume saye tunjuk nanti jenguh pulak korang nak scroll down mouse korang. Hahaha. Gambar gambar tu tadi sebnrnya hasil titik peluh saye main game FASHION WORLD dekat FACEBOOK. Dari tahun lepas saye main, tapi tak update update sampai ke tahun nie. Hahaha. 

Korang korang nak nak main game nie sila pergi ke SINI .
Senang jerr... Ehhh back to topic ' Kedai bertingkat-tingkat, rupa rupanya???? '.. Okay ape, skurang kurangnye kita kena ada imaginasi tersendiri. Takkan nak buat sesuatu tanpa perancangan. Lepas tu main redah je, nanti hasil tunggang langgang * ayatttttt... mcm nak buat kedai betul-betul. HAHAHA.

Mood : Macam big boss lak :)



No comments: