Macam bagus,Macam pandai,Macam laa dia pro.

Salam, apa khabar? Agak lame saye ta update blog nie sebab busy dngn kerja kursus kat sekolah.
Entry kali nie saye nak cerita tentang kuasa. Kuasa nie dtg dari pelbagai bentuk sama ada jawatan,
ilmu dan ia ia juga terdapat dalam sesebuah organisasi. Kenapa saye citer pasal kuasa?

Okayy cerita tentang kuasa nie memang korang dah muak kan? Cerita kuasa saye nie sbnrnye 
merujuk kepada orang yang paling membajet dlm dunia. Setahu saye dia lahh orang pertama
yang kuat perasan dan bajet bagus. Mcam laa sume beban kat satu tempat tu terletak kat bahu dia.
Benda kecik pastu dia besar besar kan. Ckp itu ini, tapi hakikatnya dia xtahu benda.

Kalau lah perkara tu sume berlaku kat tempat korang, ape yang korang rase? Mesti korang cakap..

" Alahai bajetnyerrrr orang nie, Macam bagus "

Kan kan kan? Mcm tu kan? Mustahil laa tak. Mustahil okayyyy >.< 

p/s : Mungkin dia rasa dia dah lame. Orang ramai pulak kenal dia, tu sbb mcm artis bagai..

Mood : Bak kata abg pujangga ni......
FerOz Othman , Senyummm tak perlu kata apa apa.
Kikikiki >.<

No comments: