Sorry, saye memang cerewet

SHOUTMIX/mp3

Haaa jumpa lagi ! Heyyy nak tnye lah kan, ada jumpa ta mp3 player kat blog saye? Takde kan? Rimas tau tak letak benda tuu. Tahu laa benda tu boleh menyerikan lagi kat korang nye blog tu, tapi masalahnye bila si visitor tu view blog korang, LOADDINGGGG je lebih. Untunglahh kalau server internet si visitor tu laju, kalau lembab? Memg dia close tab dia tu. Lagi satu mp3 player tuh boleh buat si visitor terperanjat. So jngn lah buat si visitor xsuka and rase malas nak view lagi kat blog korang. 

p/s : semak pale otak.

6 comments:

ainaa.syafiqah27 said...

betol tue.. boleh kene heart attack... huhuhu


dah follow awk..

roborobot said...

ainaa.syafiqah27 > yup, boleh pengsan oooo ini macam :)

sakura_sue said...

betol2..x berape suke bile ade music..
slalu cpt2 ttp.hee

roborobot said...

sakura_sue > a'ah same lahh, pening pale di buatnyer :D

sakura_sue said...

setuju banget! he

roborobot said...

sakura_sue > Hehe, Bersefahaman >.<