Akuw tuck sukewww larwwwh !





 Pembetulan
 Aku tak suka lah !

Kira okay lah tu kan di antara ayat pembetulan nie dengn ayat post title ???? Walaupun ayat kat pembetulan nie singkat, sekurang-kurangnya korang faham kan? Ini takk.. dah laa susah nak fahamkan, pastu menyusahkan orang lain untuk tnye balik..

Contoh

Kitew, Akue, Adew, Yekew, Lorhhh, Sukew, Manew adew
Titow, Gilew, Pew, Lerww, Kejew....


Banyak W kan ? Hehehe.. Apa lah salah guna bhase baku. Kalau yer pun malas.. Macm saye niahaa, hehe.. Singkat kat perkataan dah laa, betul ta? Asalkan orang faham..

Jap jap ada tak contoh yang saye tertinggal ?? 
Jom kongsi dengan saye.. hikhokhikhok 
 (gelak tu tau! kasi korang faham >.<)

2 comments:

cik kacak said...

sayeW sukeW enteWi ni .. EHEHEHEHE

http://celotehsikacak.blogspot.com/2011/07/ni-ke-rasa-student-hadap-exam.html

roborobot said...

cik kacak > ayat awkk nark kacawkkk jewwpp HAHAHA