BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU



Hello Hello Hello, Kopi Dan Milo ! Hehe

Salam Perkenalan, jom lahh join bloglist Abg Ben Ashaari nie !

Yang nie buat kali pertama nye Adin join bloglist tau. Tak kesah sape sape pun, tapi memg first time. Nak ambil pengalaman, kalau tak sampai bila lagi nak join.


Hey Hey Hey kamu semua, jom lahh tukar tukar link dengn Adin :)
Sape tukar dia comel, kikikiki...

NOTA PENTING : Segala penukaran link berada di sidebar gadget ( RAKAN TERCINTA ). Akan di update link anda semua pada masa-masa yang lapang. Terima Kasih :)


31 comments:

azam said...

bertukar link

follow jugak sekali
"salam singgah kenalan....jika sudi follow² ye...
see u around and happy blogging"

Phoenix (نعيم امين) said...

da follow!! jom tukar link!!

http://phoenix-hidupseoranghamba.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Adylia Qarissa said...

dkna tukar link kat sini :)

http://kasihsuci-whh.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Shyenta MyraNadyea said...

dah follow sini!

dah letak ur blog dlm bloglist 'kwn baru'..;)

ieda said...

salam

nak tukar link dgn saya?
kalau nak,reply dekat comment box entry saya yaa.sy akn join awk.mekasihhh :)

http://heartlywritten.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

ieda said...

dah follow dan sini dan dah tmbh ur blog dkt bloglist sy:)

bella_bumbum said...

tukar link? jum jum :)
follow youuu ~ XD

H.J said...

join kamu..jum tukar

the fik's said...

okay! balas kunjungan..jom tuka link!

http://garage-fik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Rohaizam Rosli said...

nak nak nak.... jom tukar link...

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

kemboja said...

jom exchange link.. nak? done follow u

Gen2Merah said...

hai adin. terima kasih ya.. dah masukkan awak dalam bloglist saya..
Jom sama2..

http://gen2merah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Farah Alyaa said...

tukar link jumm


http://alyaafarah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

follow awak...:)

diya said...

follow sini , smbil nak ajak tukar link. sudi tak ?


http://diyazha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

.ajriya amran. said...

suda folow :)

btw, thanx for the request. jiya dah add dlam list :D

Clara said...

kalau sudi jom tukar link

http://cerytara.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

=)

Nizam Ijam said...

jom tukar...

http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

selendang merah said...

jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

::Princess Keymah:: said...

okeh..ur link dh de lam bloglist sy..

put mine too..

http://princesskeymah.blogspot.com

Rahmad said...

jom tukar...

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

bella said...

yokkk tukar ngn bella . :D bella PASTI akan masuk kan kat blog list bella :D


http://bellachubby.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Amalina said...

Hye tuan rumah, Lina terjah sini. Okay, Lina terima lamaran awak, haha. Blog awak pun dah dimasukkan dalam bloglist Lina. Boleh check kat blog Lina ye:)

COME TO MY BLOG :)

PeRmAtA bIrU said...

blog nih dah dimasukkan dalm list "kamu dan saya" bleh check kat sini:::http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

follow u

Nazra Nazurah said...

Hi, saya sudi tukat link dengan awak...thanks

http://nazranazurah.blogspot.com/

Atika Farha ;D said...

saya berminat untuk bertukar link dengan anda. sila balas di http://blogfarha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html sekiranya anda bersetuju dan saya akan terus masukkan link blog anda di bloglist saya. sekiranya tiada balasan saya menganggap anda tidak berminat untuk bertukar link dengan saya. terima kasih :)

areyf said...

balas kunjungan..

http://areyf90.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Lulu Caldina said...

minat tak?

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

BeloG MTT said...

Maaf terlewat balas kunjungan..Blog ni dah di masukkan dalam bloglist khas .. :)

Marina said...

Marina dah letak blog ni dalam bloglist...sory lambat..

http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Aku DaN SeSuAtU said...

salam blogger..jom tukar2 link

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Farhah Azman said...

okey terima kasih..:)
akk letak link kat bloglist khas k..:)