BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?


Cuba try klik header !

Salam Perkenalan Kepada Blogger Semua !

Okayy, nie segmen ke-2 yang Adin dah join di Segmen Ben Ashaari. Memandangkan Adin blogger baru, Adin blom pernah dapat kritikan daripda blogger lain. Bukan nak kata Adin nye blog perfect, tapi tak ramai yang visit blog Adin. * traffic rendah jer dan masih Freshie.. Hehehe.. Harap korang kritik yang membina sikit tau :D

Akhir Kata, Selamat Mengkritik yer >.<




20 comments:

Faiz Rizhan Mamat said...

corry warna x menarik r...

cik najihah said...

wiwiwit..
abg ben da follow tu hee..
btw blog kamu sangat2 ringan suke bukak
ala nak kritik ape ni

Farhah Azman said...

ehem2, abg ben da follow tuu..
td adin kritik blog akk kan, tp post background tu nak mtch ngn background..kalau buat putih tak matching..hehe..:) da pnh cube da..

btw, blog adin ok da juz warna tu biar menyerlahkan sikit..:)

ok tu je..bye..^_^

Abdul Farique said...

Nak kritik satu je , Gedung Info tu kalau boleh jangan singkatkan macam tu .. susah pembaca kena belek2 semua.. huhuu .. sorry saye pun sama jugak macam tu :p

http://www.abdulfarique.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

cili_kering said...

tq singgah...

blog nie ok...
klu ad warne lg ok...=)..

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Myra Jay said...

Terjah balas, TQ komen blog MJ ye :)

Kalau boleh kat sidebar nie setiap satunya biar duduk dalam kotak masing2, baru nampak tersusun... :)


http://normj1001.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Afiqa Dayana said...

background kalau ade warna selain putih lgi smart kot . hehe

http://afiqadayana.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

[Budak Sekolah] said...

okey jea blog ni :)

diyan said...

ringan simple :)

aida4eva said...

kunjungan balas dr http://aida4eva.blogspot.com

:)

warna putih mcm pudar sgt la awk :) ha..lalu lintas tu kalau xde pun takpe kot :D

.: Mr Aril :. said...

tak perlu letak feedjit..boleh tukar x warna orange tuk komen nie..hehe..nmpk kureng;)

http://softwarefordummies.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Lulu Caldina said...

Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Amalina said...

Hye tuan rumah, Lina terjah sini . Untunglah dia Abg Ben follow, hihi. Kalau boleh buang navbar dan buat kotak kat sidebar :)

Comment me back

Mrs. Farhan said...

Buat scrollbar kat blog archive k. Feedjit x perlu letak. =D

Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

me@monolog said...

selamat berblogging.. thanks singgah blog..

fiq. said...

salam, blog dah ok, heheh, menubar pon cantik sebab centre

Segmen yang sama

zarahanggun said...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ

leyzajamil said...

datang singgah...kita berTUKAR!!!!!

petuapakar said...

Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....Pakar followklik sini untuk follow saya kembali