Berapa Usia Blog Anda?





Saye Budak Baru 

Usia blog - 5 bulan 22 hari


Anda?

10 comments:

Afiqa Dayana said...

sye lagi baru dari anda . hehe
baru 1 bln 14 hari :)

AdinLala said...

Huiyooohhh, hehe. Btw, Salam Perkenalan :D !

miss_nia said...

sy pun baru jugak wat bnd alah nih. dlm 3-4 bulan..

AdinLala said...

ouhhh, bagus bagus. Teruskan usaha anda dalam penulisan di blog :D

::Cik Ct Nursyuhada:: said...

akak baru 6 or 7 bulan..huhu

Nurhasliza Jeffry said...

Saya punya baru umo 29 hari. =)

sakurasewel said...

Kau baru lagi tapi followers kau dah ramai yangg stalk. Aku dah lame tpy haritoh disebab-kan ada problem, kene tuka url ;(

AdinLala said...

::Cik Ct Nursyuhada:: > lebih kurang dengn Adin lah, Hehe

AdinLala said...

Nurhasliza Jeffry > eh dasyat nyer! 29 hari dah 200 follower ke atas :)

AdinLala said...

sakurasewel > ouhhh, sabar yer. kalau kita nak orang follow kita kita tak boleh pakse-pakse. Janji kita buat terbaik kat blog kita yer :)