Saya Tahu Anda Sedang Bagi Amaran Dan Cemburu !!!!

Korang tahu kan simbol nie datang nye dari mana ? Alaaa, Facebook Like Button tu. Sekarang nie kan Facebook tengah top. Myspace pun tenggelam. Agaknye kan, kalau korang on9 balik Myspace korang, rase rase berape kerat jer kan yang on9? Hehehehe.. 

Dah dahh, sambung balik berkenaan simbol nie. Korang rase simbol nie ada kena-mengena tak ngn tajuk entry nie? Haiyaaa mesti lah ada.. 
 
Yang nie merupakan pengalaman saye sebb tu saye tahu. Duluuu, saye pernah chit-chat dengan seorang kawan perempuan saye. Kawan tau..Niat saye memg nak berkawan ngn dia. Tapi setiap wall post saye kat kawan saye tuu, mesti Bf dia like. Kalau sepuluh wall post, sepuluh kali dia like

Rase-rase korang mesti dia warning kan? Takpun dia just nak beritahu saye yang dia tu sebnarnya Bf kepada kawan saye tuu. Barangkali mungkin cemburu, ya tak? Sape lahhh tak cemburu kann????? Hehehehe. 

Lepas beberpe minit tuu, si Bf mula lahh merajuk kat Gf dia tuu. Faham sngt dahh. Kikikiki... Akhirnya saye mengundur diri dan meminta maaf walaupun niat saye baik time tu.. * Macam cerita Hindustan pulakkkk... Har Har Har


p/s : JANGAN SUKA SANGAT NAK MERUNTUHKAN SESEBUAH PERHUBUNGAN !

5 comments:

Apih El Nino said...

Tu BF yang suka kongkong GF namanya.

qudwa said...

haha...ad gak mamat cemburu camtu...XD

roborobot said...

Apih El Nino > kalau syg pun xyah la buat cmtu..

qudwa > Eh ada tauu, ramai.. Kikikiki

Shida Shacha said...

Biase lahh tuu . Mybe dia tasuke org wtw dgn gf dia :) Hee .

roborobot said...

Shida Shacha > kan senang cakap jeles :)