Segmen : Bombay Nak Taw Sukan Kegemaran Aku


Mekasih daun keladi kepada  Bombay ! 
Kalau nak join sila klik banner di atas..

Okayy segmen ni berkenaan dengn sukan kegemaran.. Mungkin Adin boleh cerita pasal hobi/sukan kegemaran Adin melalui segmen nie :)

Bermula dari kecik lagi Adin dah start main bola sepak. Hari hari laah bola.. Makan sambil tengok bola, siang malam pagi petang main bola, lepak ngn kawan citer pasal bola, kadang kadang mimpi tengah main bola tau tak! Hahaha..

Stakat pencapaian tu ada laa, standard sekolah rendah jer dulu.. Pastu dah stop dah mase sekolah menengahh. Sekarang nie just main bola time petang petang dngn kawan kawan :)

Tq..


7 comments:

bombay said...

tq sudi join..hehe..:)terbaik..:)

cik azeya said...

makan bola, tidur bola, minum cocacola.

*teringat iklan ni tibe tibe.

Gen2Merah said...

anyway selamat berpuasa juga ya buat adinlala.. moga ramadhan ini akan menambahkan amal dan ibadah kita.. selamat berpuasa.

Ikhlas ~Gen2Merah~

bombay said...

jom tgk fav sport member lain jom..:)

http://bombay-913.blogspot.com/2011/08/segmen-bombay-nak-taw-sukan-kegemaran_02.html

Kancil 8349 said...

salam perkenalan dan salam ziarah daripada kancil....

samalah kita kaki bola...hehehe

hira said...

hehe. tak apa, nanti boleh start main balik. kalau lupa, boleh recall. huhu

p/s: datang dari segmen bombay :)

PeRmAtA bIrU said...

orang laki memang suka main bola...hahah