Banner : Ingat Lelaki Tak Boleh Buat Doodle?



Assalamualaikum..

Hai semua ! Korang sihat sihat belaka? Boring ek kalau tak dapat main komputer walaupun setengah hari.. Hehehe.. Hari nie saye bnyak buang masa untuk buat banner jer.. Almaklumlah, saye nie tak kreatif mcm korang.. Hihihi.. Rase rasenye nk dkat 3jam doe ngdap buat banner ni.

Nak edit banner pun pakai software zaman tok kadok nyer.. Tak mcm korang, pakai Adobe Ps.. Secara jujurnya, saye xde satu software Ps pun kat dalam komputer.. * agak kuno lah jugak Adin nie yer? Hehehe..  Jadi saye pakai Photoscape dan GIMP jer.. Tu yang buat mcm siput tu, lombab.. Kikiki.. Nak tengok banner pertama yang saye pernah buat dulu??

 
Simple kan? 

Dan kali nie, banner saye telah bertukar wajah baru.. Ada penambahan doodle kat banner tuu tauu.. * buang mase kat doodle tu jer, grr !

Jeng jeng jengggg... !


Amacam? Okay takk?


Nota : Comment laa yer cik akak abg sume ! Huhuhu.. Kalau tak mana nak tahu apa kurang kat banner nie.. Hehehe.. 
Adios ~



6 comments:

theafiqah said...

Both nice. But i prefer the old one :)

eYrA sToRy'S said...

haha ..comel :D

Sab said...

HAHA . COMELL ! :)

syerz eyryn said...

comel ! haha :)
uke laa 2 . .

H.J said...

baju kasi terang sikit adin..baru menarik.hak3

diya said...

ok lah tu boleh gak doodle2, kalau diya mmg taktau lah ape jadikk. hehe