Kecoh : Sekolah Kan Diri Tu Dulu La !


Assalamualaikum Comel Comel Sekalian !

 

Argghhh ! Panas hati laa cemgini ! Elok elok mood tengah okay, dtg pulak masalah.. Tadi ada sorang minah mcm bagus, sound saye.. dia cakap ' eh you lah kan yang buat kecoh kat group tu? '.. Lantak kau lahh minah, janji aku tak kacau kau ! Aku buat salah pun bukan kat group kau.. Bengong..

Mase 2 bulan lepas, saye telah di invite dlm satu group kat fb.. Rasenyer Admin dia yang invite saye.. Saye pun buat la mcm org lain buat, drop link.. Yelaa, saye budak baru, mana laa saye tau sume.. Sbnarnya tak boleh drop links kat group tuu.. Saye tau saye yang salah, sebb xbaca peraturan group tuu.. Yang si Admin bajet bagus tu pulak, kalau nak tegur saye pun biarlahh beradab.. Awak tu dah ler Admin, mcm xlayak jer??? * tangan ke bahu, mata pandang ke atas.. Kikiki

Yang sound saye tu pulak kawan dia, saje nak bangkitkan isu.. Dah lepas biarlah lepas kan? Bebal yang amat minah tuu.. ! Saye dah mintak maaf cukup baik, pastu nak dump kan orang pulak.. Haihh, heran laa ! Saye leave daripada kumpulan tu kang cakap itu laa ini laa.. Diri sendiri tak betul nak ngata orang -.-

Benda skrg fakta tau, bukan nak cari kontroversi.. Hehe

Nota Sape Yang Baca Dia Terasa : Kang kalau kau dah bukak puasa jngn lupa mkn cili tau ! Hehe


4 comments:

AnaAnis.MUsliMah said...

Adin..smArt doddles!! jom trade^^

Muhammad Yunus said...

hihs2x.... saya pon kena sound dgn frenz sendiri sbb semakkn home diorg....

NUR HAMIZAH BINTI ABDUL RAHMAN said...

haha. kesian gilaa awak pakcik.

sakurasue said...

wuahaha samelah. penah kene gak. almaklumlah byk sgt group yg wujud kann.