Teruja : Nak Ngurat Abg Mamak Jap !






Assalamualaikum..

 

Yeayyy ! Akhirnya saya dapat juga Air Milo Ais Tabur ! Hehe.. Saye mengidam laa air tu.. Nak jadi kan story untuk entri pendek nie.. Selepas buka puasa, saye berkeinginan untuk minum air tuu.. Ape lagi, saye g hentak Air Milo Ais Tabur tu kat kedai Mamak. Nak buat tu agak malas laa pulak kat rumah.. Hoho.. Saye runner lelaju g kedai Mamak..  Air Milos Ais Tabur punya pasal lah kann.. Pergi lah kejap ngadap Mamak tu, then order segelas.. Huhu..

Perghh, kenikmatannya dapat kurasai.. Dapat membasahi tekakku di malam hari.. Layan~ Hihi..  Cer tengok cer tengok gmbar air tu sikit.. * review picture..


Walaweyhhh, sodap ! Haha.. Jngn terliur yer, bulan puasa nie.. Jngn korang g dapur buat Air Milo Ais Tabur nie satu balang lak yer.. Kikiki.. Sabar tau, tunggu lah berbuka nanti.....

Nota Sape Bace Dia Rase Nak Runner Pergi Kedai Mamak : Anda bila lagi Alya Esprézzo ?? Hehehe....

ADIOS !


9 comments:

Azmie said...

uiks sedapnya.. balik ni nk buat la.. letak nestum skali... kasi limpah keluar.. haha~~

AdinLala said...

Kah kah kah, ape rase doe letak nestum? Kikiki

khairiyah said...

my fabrett..dulu kalau balekk skolah slalu beli ni kt kedai ( :

asy faro said...

haha..memang tau best milo tabur nie, tp saye xpena order pn kat kedai makan coz saye lebih suka horlicks! horlick tabur xde ke?? haha
kamu nie mesti kreatif n berseni orangnye jika dlihat melalui blog kamu, melukis sendiri doodle2 kamu tu=)btw,blog kamu simple but very attractive!
saye masih baru dlam blogging, suka merayau2 cari blog besh n baca entry2 orang. kalau senang lawatlah blog saya ye beri nasihat, pandangan mahupun kritikan=D

AdinLala said...

khairiyah > ouh yeker? same lah kita ! Kikiki

AdinLala said...

asy faro > cuba order, best laa.. Horlicks tabur? Ada jugak.. Tapi kena tengok sape yang buat air tuu. Coz air tu kena pandai bajet :D Tq, nanti saye terbang ke blog kamu yer :)

~syue syada~ said...

haha..nk try buad lah nty !!!

AdinLala said...

Hehe, jngn segan segan.. buat jer :)

cik ery said...

tgk gmbq menarik gila.jom try skang jgak.kehkeh