Henpon Berkaliber Tinggi !


Assalamualaikum ! Tak lapuk dek hujan tak lekang dek panas.... Perghhh, macam A.Samad Said kan? Haha. Saje je laah nak ber-pepatah cemgitu. Tengah-tengah boring tadi boleh pulak idea dtg nak buat entri pasal henpon. Nak tau henpon model apo? Alaaa, hendpon kalau baling kat dinding tak pecah tu. Kecuali kalau rendam dalam kolam, kompem kiok. Hahahaha.. 

Henpon nie masih lagi orang pakai. Bak kata orang kaya mcm korang 

" Alahai henpon nie, buat basahan jer "...

Hahahahaha. Tu pun kalau ada lagi. Entah entah bagi anak buah yang kecik tu main sebagai toys. Hehehe. Lagi satu, henpon nie ada kelebihan nya, seperti :

        
         1. Baling kat dinding still steady.
         2. Jatuh katil berape tingkat pun screen tak pecah (tebarai smpai simcard terkeluar).
         3. Virus tak boleh masuk.
         4. Casing Henpon yang berbagai warna dan bentuk.
         5. Tak berat tak ringan (tapi kalau baling kat kucing kompem kucing tu lumpuh).

 Nak tahu henpon yang penuh misteri tu? Jom klik di sini

Hebat kan ??? Kikikiki.. Zaman sekrg nie kalau nak cari henpon tu kat kedai, kompen kompen takda sebb kehabisan stock. Hohohohoho..

Nota : Saje je nak review henpon tuu..

         

5 comments:

Paris Hilton (M) said...

staillll

cik iera! said...

sy msh pkai hp 3310. like!

cik iera! said...

sy msh pkai hp ni. like!

miratun madihah said...

hp ni mmg terbaik dari ladang brooo

PeRmAtA bIrU said...

serius rindu handphone 3310 saya.. huhuhu