Raya Macam Tak Raya

Assalamualaikum ! Jumpa kita kembali yer ! Terlebih dahulu saye ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan saye juga ingin memohon maaf jika saye ada terkasar bahasa kepada korang. Sorry la yer sebb mood raya saye nie lambat, dah dua minggu raya ye tak? Hehehe. Saye nie pun baru dapat update selepas nak dekat beberapa minggu menyepi..

Haaaaa, raya korang tahu nie mcm mana? Berape collection korang tahun nie? Hehehe.. Yang mana dah habis sekolah tu mesti hidup senang lenang goyang kaki minum kopi kan kan kan? Yolaaa, bukan nak pikir pasal sekolah pun. Raya sakan lah korang. Yang mana lahir tahun 1994, semua tak senang duduk. Mandi xkenyang, makan xbasah.. Kikikiki.. Masa makan rendang, ketupat, kuih raya segala bagai semua pun sempat terpikir kat Encik SPM. Raya macam tak raya laa katakan..


Bila mengunjungi rumah saudara mara, ada pulak yang tanya.. " SPM bulan berapa ?? "..  Lemah satu badan bila tanya pasal Encik SPM. Time tuu, mula laa terkinja kinja nak kira bila tarikh date dengan Encik SPM tu.. Hahaha.. Apa kan daya, terpaksa la kitaorg korbankan masa beraya semata mata untuk belajar ( Macam yer yer, Kikiki ).. Mood raya tu pun rasa smpai raya ke 4. Tup tup dah start sekolah..... Doakan kami berjaya yer :)


Nota : Semoga Berjaya kepada semua calon SPM...


8 comments:

zulhilmi.tempoyak said...

pergh.....

kesian dye...;p

AdinLala said...

Apa kan daya, terpaksa jugak kena korbankan. Cehhhh~ Hehehe

♥CIK IERA♥ said...

hahaha belajar elok2...nanti nak masok uniobesiti...keh3..
btw, gud luck in spm.. :)

p/s : esok nak balik U, lemah lutut lak ase.. =..="

Nyamuk Terbang said...

kahkahkah
dlu akk pn rsa gitu la
tpi skunk gelak plak tgk adk2 nk spm
anyway gudluck

p/s:: dh besar gedabak mcm nie pn dpt duit raya byk woo thun nie jgn jeles :)

AdinLala said...

baiklahh cik iera, hehehe.. Thank you.. Aipp aippp, jngn nak malas malas.. Babap ang, awww. Haha

AdinLala said...

Hehe, thanks you si nyamuk :)

Eh ehhh, dah tua bangka pun dapat bnyk ka? Tak boleh jadi nie. Hehehe

♥CIK IERA♥ said...

eeh...dak kecit nih ade ati nak babap kite pulak..ngeh ngeh ngeh... :p

AdinLala said...

Ingt org besar tak boleh kena babap ker? Hahaha